Livrare


IMPORTANT: FACTURA bunurilor cumparate o veti primi exclusiv online de indata ce inmanam coletul curierului. Va rugam sa va verificati mail-ul (cel introdus la plasarea comenzii).


Livrarea se face de LUNI pana VINERI, intre orele 8:00 si 20:00. Timpul de livrare este de 1-2 ZILE LUCRATOARE de la plasarea cu succes a comenzii.

Pot plasa comenzi pe website persoanele care au implinit VARSTA DE 18 ANI pana in ziua efectuarii comenzii si care au acceptat termenii si conditiile impuse.

Dupa plasarea unei comenzi, va vom trimite un email de instiintare referitor la receptia comenzii dumneavoastra. Acceptarea comenzii va va fi adusa la cunostinaă prin email sub forma CONFIRMARII COMENZII. Contractul dintre Stilenzo şi cumparator devine valabil in momentul expedierii Confirmarii Comenzii si face referire strict la produsele confirmate.

Toate produsele afisate pe site-ul www.stilenzo.ro pot face obiectul unei comenzi IN LIMITA STOCULUI DISPONIBIL.
Este posibil ca unele culori sa prezinte DIFERENTE DE NUANTA intre produsul efectiv si imaginea acestuia pe site. Aceste diferente pot aparea ca urmare a prelucrarii imaginilor

Ne rezervam dreptul de a anula comenzi ale caror date de contact sunt incomplete, iar clientul nu poate fi contactat.

De asemena ne rezervam dreptul de a refuza comenzi clientilor care nu si-au respectat obligatiile contractuale.

Beneficii bottom

Livrare rapida

In 24-48h prin CURIER

DETALII +

Transport gratuit

 pentru comenzi peste 199 RON

 DETALII +

 Retur produs

   14 zile banii inapoi

   DETALII +

    Contact

   0740906104

   contact@stilenzo.ro